3 Eylül 2011 Cumartesi

Yeni 2012 BMW 3 Serisi Görücüye çıktı!


Yeni 2012 BMW 3 Serisi Görücüye çıktı
Bir resimin  bin kelime değerinde olduğunu söylerler.Bu makalede, Yeni BMW 3 sersinin casus görüntülwrini yakaladık ve 1 resimden size aktarmaya çalışacağız.
BMW tasarım evi, geleneksel olarak her iki evrimini  tamamlamak için nesiller ve onların arabaları devrimler atlar. E90 kalıpları kırdı ve devrimci bir "alev" oldu.sonra bize bildirdi olduğu gibi, yeni bir şekil ilham kaynağı ise ileri ve geri Alternatif, E46, E36 kasa (ve yakışıklı) evrimsel bir adım oldu.
Yani bunu tahmin: F30 3 serisi, geleneksel BMW üslup ilkelerine dayalı evrimsel bir güncelleme nedeniyle. Çift böbrek ızgara, çift yuvarlak farlar, boyuna kaput hatları, ve Hofmeister Kink dayanabilecek: Ağır vurgu BMW dış tasarım temelleri üzerinde yer olmuştur. Biz de onlar aslında marka uzun ve şanlı tarihinin bir daha yeni bir tasarım damgasını olmasına rağmen, iyi ölçmek için L-şekilli kuyruk lambaları atmak.




Burun başlayarak, önde gelen ızgara dikey duran bir olmasa burunlu köpekbalığı (diğer bir deyişle en yüksek noktadan ileriye doğru eğilerek). En ilginç böbrek ızgara üst kenarı boyunca baş ışık ünitesi "kaş" yatay bir çizgi çizerek, böbrek ızgara bağlantıları gömme far montaj. Far projektörün alt kenarı akıcı bir şekilde döner ve genel tasarım böbrek ızgara önem vurgulayarak, bu karakter çizgisi katıldı. Farlar ve böbrek ızgara arasında görsel bağlantı, gelecek modeller arasında çalınacak yeni bir tasarım trendi olabilir.
Alt ön şerit yatay kanatçıklar, sis farları üzerinde monte, yuvarlak sis lambaları transecting önce ise görülür Bu üslup değişikliği ön uç geniş görünür hale F30 görünümünü artıracaktır.
Far üniteleri, kendilerini, yeni F20 1 series özellikli ve giden son görülme tarihi "sarkık göz  kontür payı 6 serisi. Biz F30 1 series bizzat gördükten sonra, bu yeni tasarım, sevgi, ve biz yeni 3 serisi, yürütme şüpheli araç, kaslı, neredeyse 'ortalama' bir görünüm verecektir. Bir performans sedan iyi bir şey.
Davlumbaz, merkezi aracılığıyla daha ince uzunlamasına kaput çizgileriyle yerleşmiş ön cama doğru sapma daha ayrı yaymak olmuştur. Uyaklı kaput ön ızgara monte taşındı.
Önemli yeni bir tasarım yaklaşımı, kaput ve ön 3 / 4 panel kenarları boyunca görülür. Ayrıca yeni F20 1 serisi, geniş kaput 'düşer' ve otomobilin yan tarafına doğru dikey olarak düşer ve bu noktada çok kenarına doğru uyaklı dışa doğru keskin bir "yay dalga" eğrileri görülmektedir sonra bu karakter çizgisi A-pillar katılana kadar ulaşır ve 3 / 4 pano yan izler. Bu tasarım yaklaşımı, biraz cesaret ve muscly kontur ekleyerek, arabanın ön yüksekliği abartır.
Yan profil ve oran F10 5 serisi ve 5 serisi ile de aşinalık hisse arka ışıklar ve arka tekerlek üstünde akan yüksek kayış-line kırışık benzemez Yeni M3 Sanatçı Rendering


Işık yayan diyot (LED anlamını biliyordu! Söyle) L şeklindeki kuyruk lambaları, arka uç tasarımı, profil bu sefer de gecekondu odak noktası olacaktır.
Yeni F30 3 serisi marka geleneğine yapışan 'güvenli' bir tasarım. Nihayet yakın gelecekte geldiğinde, BMW'nin en son ekmek ve tereyağı üreticisi yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını görmek için beklemek ve görmek için ilk olacak fotoğrafları söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder